Închide

Tâlhărește la drumul mare un copil de 12 ani, e prins după o lună, ajunge în arest; ce sfaturi îți dau polițiștii ca să-ți ferești copilul

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 30, 2015 0 295

Un tânăr de 20 de ani care i-a cerut unui copil de 12 ani telefonul pentru un apel, după care nu i l-a mai restituit, a ajuns astăzi în arest preventiv și are dosar penal pentru tâlhărie.

Polițiștii spun că în urmă cu o lună, în 30 martie, tânărul ar fi acostat un copil de 12 ani, pe strada 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca, solicitându-i telefonul pentru a efectua un apel. Ulterior, acesta l-ar fi ameninţat pe copil cu acte de violenţă pentru a păstra telefonul. Tânărul a fost prins ieri, a fost reținut pentru 24 de ore și azi adus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, propunere acceptată de judecător. „Poliţia clujeană vă recomandă să evitaţi să vă expuneţi copiii unor pericole, acceptând ca ei să poarte asupra lor la şcoală sau pe stradă bunuri cu valoare mare, precum bijuterii, telefoane mobile scumpe;  sfătuiţi-vă copiii să nu se lase atraşi în locuri izolate de către persoane necunoscute, indiferent de pretextul folosit de acestea”, sfătuiesc polițiștii.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare