Închide

Tade, declarații surprinzătoare. Francezul a făcut o scurtă caracterizare a Stelei de azi

Sport by Catalin Suciu - nov. 02, 2015 0 227

Criticat pentru ineficacitatea sa de la transferul la Steaua, fostul fotbalist al CFR-ului a vorbit despre situația dificilă în care se află din punct de vedere sportiv. Tade explică și jocul slab al Stelei, reflectând starea de spirit pe care o are azi campioana.

„Nu cred că suntem o echipă unită. E o presiune mare pentru echipă şi cred că am venit aici crezând că vom câştiga uşor. Acum trebuie să ne gândim să muncim foarte mult şi să avem altă atitudine. Dacă nu marchezi, nu poţi câştiga un meci. La începutul meciului, o echipă cu mine, cu Muniru, cu Varela, cu Chipciu pare puternică, dar dacă nu jucăm între noi, nu se poate. Cei de la CFR au jucat ca o familie. Au făcut un-doi-uri, au pasat foarte bine, au avut mai multe ocazii, au marcat două goluri şi nu au primit nici unul”, a spus Tade la finalul meciului CFR-Steaua încheiat cu victoria clujenilor, 2-0.

Tade s-a transferat în vară la Steaua, după ce a câștigat în tricoul CFR-ului titlul de golgheter în sezonul trecut.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.