Închide

A rupt blestemul! CFR, victorie cu Steaua după 10 ani

SportTop News by Catalin Suciu - nov. 02, 2015 0 301

Echipa din Gruia s-a impus cu 2-0, reușind unul dintre golurile campionatului. Vitor Bruno și Alex Păun au înscris pentru un succes istoric.

Clujenii au luat titluri, cupe și supercupe, dar nu reușiseră în toată această perioadă să bată Steaua. Ultimul succes data de pe vremea când în atac evolau Anca și Tilincă, iar Dorinel Munteanu era încă pe teren. Dar duminică seara, așteptarea a luat sfârșit. După o jumătate de oră săracă în ocazii și acțiuni de poartă, CFR-ul a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului. Steaua a atacat, „feroviarii” au pornit un contraatac și după nouă pase succesive în care au fost implicați opt fotbaliști, Vitor Bruno a schimbat tabela cu o reluare din fața porții. O acțiune cursivă, în viteză , lucrată și finalizată spectaculos (31).

CFR-ul a închis toate spațiile spre poartă, iar Steaua n-a avut practic nici o ocazie importantă. Mai mult, în repriza secundă, clujenii au spulberat orice dubiu în privința învingătoarei după ce Alex Păun a reluat în poartă centrarea lui Tiago Lopes (80).

Bruno, gol pentru victimele din Colectiv

Autorul primului gol al CFR-ului le-a dedicat reușita victimelor din incendiul din clubul Colectiv, unde 30 de persoane și-au pierdut viața și alte 150 se află în spital.  Vitor Bruno  a izbucnit în plâns după ce a marcat contra Stelei , sărutând și banderola neagră pe care o purta pe braț, la fel ca toți fotbaliștii. Recent, Ousmane N’Doye a făcut același lucru , dedicând golul său din meciul ASA – Chiajna victimelor din Colectiv.
CFR Cluj: T. Marc – T. Lopes, A. Mureşan, Larie, Camora – Vitor Bruno, Petrucci, Gomelt – Nascimento, Cr. Lopez, Nouvier

foto: gsp.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.