Închide

Sute de percheziții în această dimineață în mai multe județe din țară, inclusiv în Cluj

ActualitateTop News by Actual de Cluj - nov. 11, 2020 0 508

Sute de percheziții în această dimineață în mai multe județe din țară, inclusiv în Cluj, într-un amplu dosar ce urmărește destructurarea unei grupări infracținale organizate vizate în nu mai puțin de 24 de dosare de trafic de droguri, trafic de persoane, proxenetism, trafic de migranți, camătă și altele.
Lista infracțiunilor de care s-ar face acuzați cei cercetați mai include criminalitatea informatică, spălarea de bani, contrabanda, înșelăciunea și șantajul.
Perchezițiile sunt derulate de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul DCCO şi a unităţilor subordonate. E vorba în total de nu mai puțin de 386 de percheziţii domiciliare în Botoşani, Suceava, Iaşi, Neamţ, Galaţi, Vrancea, Covasna, Braşov, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Constanţa, Călăraşi, Ilfov, Teleorman, Argeş, Dolj, Gorj, Olt, Vâlcea, Alba, Caraş-Severin, Timiş, Arad, Bihor, Satu Mare, Cluj şi Bistriţa Năsăud, dar şi în Bucureşti, după cum arată DIICOT.

Revenim cu informații

UPDATE:

Percheziții la Cluj în dosar de evaziune fiscală, prejudiciu de 4 milioane de lei

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare