Închide

Sute de clujeni legitimați ieri în acțiune de anvergură a autorităților

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 19, 2020 0 923

Sute de clujeni au fost legitimați ieri într-o acțiune la care au participat polițiști, jandarmi, polițiști locali, inspectori de la Protecția Consumatorului, specialiști de la Direcția Sanitar Veterinară și de la Direcția de Sănătate Publică, dar și lucrători de la ISCIR Cluj și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Acțiunea de ieri a urmărit limitarea infectării cu noul coronavirus Covid 19 în zonele aglomerate din Cluj-Napoca. Au fost verificate dimineața piețele și supermarket-urile, șapte la număr, și au fost legitimate 83 de persoane și verificate 42 de firme. Rezultatul – 35 de amenzi date, dintre care 13 conform legii pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Coronavirus. Alte 20 de amenzi au fost date în baza legii din 1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, și alte două amenzi – pentru nerespectarea normelor privind regimul rutier.

Seara polițiștii și restul echipelor de verificare au ajuns în piețele Unirii și Muzeului, pe aleea Stadion și pe strada Piezișă, în autogară și pe strada Traian Vuia. Nu mai puțin de 920 de persoane au fost legitimate, și 27 de societăți au fost verificate, plus 99 de mijloace de transport în comun și 38 de mașini. Rezultatul – 37 de amenzi date, dintre care șase conform legii pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Coronavirus.

Acțiunea în sistem integrat a continuat și în timpul nopții, până la ora 2 dimineața pe strada Piezișă, unde au fost legitimate 20 de persoane și au fost verificate opt mașini, fiind aplicate cinci amenzi.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare