Închide

Surpriză în Liga 1. Campioana CFR, învinsă în deplasare de Rapid. „Am intrat pe vârfuri, numai să jucăm, să pasăm”

Sport by Actual de Cluj - oct. 18, 2021 0 112

CFR Cluj a fost învinsă de Rapid cu 2-0, ambele goluri fiind reușite de Adrian Bălan. Dan Petrescu a suferit astfel a patra înfrângere în toate competițiile, de la revenirea la conducerea campioanei.

Rapidul s-a apărat precis, cu o linie de cinci, în spate, iar echipa clujeană a fost neinspirată și de nerecunoscut, mai ales în apărare, altădată arma principală a lui Dan Petrescu.  Adrian Bălan, atacantul Rapidului, a profitat de erorile defensivei clujenilor și a marcat de două ori, o dată în prima repriză, iar apoi în partea a doua a meciului.

Campioana nu a avut reacție, iar Dan Petrescu nu și-a menajat jucătorii la final.

„Ce să zic? E clar că nu a fost cel mai bun meci al nostru. Am intrat pe vârfuri, numai să jucăm, să pasăm, dar nu să facem lucrurile care au făcut CFR mare, să luptăm. Când nu faci ce trebuie, iei fix ce meriți. Sunt foarte surprins de ce s-a întâmplat. Am avut 14 zile în care ne-am pregătit bine, un cantonament în care am jucat două meciuri amicale, am arătat bine. Azi, la meci, am arătat invers decât în pregătire.  Posibil să își fi dorit mai mult victoria, scorul așa arată. Nu ne putem plânge de nimic, nici de vreme, de arbitru, de teren. S-a jucat 11 vs 11. Cine a fost mai bun a câștigat. Noi atât am putut astăzi! Sunt la cald, nu aș vrea să dau niște declarații după care să îmi pară rău. Sunt supărat în primul rând pe mine, apoi pe jucători. O să am o discuție și cu ei, nu știu ce a fost. Vom revedea meciul, dar nu avem prea mult timp de gândire.  Urmează meciul cu echipa de pe locul 3 din Olanda, care a bătut azi cu 5-1 (n.r. Alkmaar). Dacă ne prezentăm ca azi, e greu să obținem ceva. Mai avem 28 de meciuri în campionat, e clar că vom mai pierde. Trebuie să ne revenim. Trebuie să facem ce făceam anii trecuți, să ne apărăm mai bine, să luptăm și să scoatem maximum din fiecare meci”, a spus antrenorul.

CFR Cluj rămâne prima în Liga 1, cu 30 de puncte, fiind urmată de FCSB (24 de puncte) și de FC Voluntari (24 de puncte).

Rapid-CFR 2-0

Rapid: Moldovan – Săpunaru, Dandea, Dr. Grigore, Morais – Al. Albu, Crepulja – Sefer, Stahl, Hlistei – Ad. Bălan

Rezerve: Drăghia, Ilie, Marzouk, Ioniţă, Demci, Barbu, Florică, Nastos, Costin

Antrenor: Mihai Iosif

CFR Cluj: Hindrich – Cr. Manea, Burcă, Cestor, Camora – A. Păun, Boateng, C. Deac – Chipciu, Alibec, Omrani

Rezerve: Bălgrădean, Fl. Ştefan, Graovac, Bordeianu, Sigurjonsson, Culio, Gîdea, Costache, Debeljuh

Antrenor: Dan Petrescu

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu