Închide

CFR și-a adus un portar dorit în trecut de Real Madrid

Sport by Actual de Cluj - oct. 14, 2021 0 53

Portarul croat Karlo Letica (24 de ani), ultima dată la Club Brugge, în Belgia, a semnat cu CFR Cluj, campioana României, transmite gsp.ro.

La CFR a ajuns portarul Karlo Letica, liber de contract după ce în ultimii trei ani a fost legitimat la Club Brugge și împrumutat la cluburile italiene SPAL și Sampdoria. Karlo Letica este un portar care măsoară 2,01 metri, pentru care Club Brugee a plătit 3 milioane de euro în 2018. Crescut de Hajduk Split, el a luat drumul Belgiei în 2018, dar nu s-a impus la Brugge, care l-a împrumutat în 2019 la SPAL, iar în 2020 la Sampdoria.

Letica a apărat în doar două meciuri sezonul trecut, la Sampdoria, unul în Serie A, altul în Cupa Italiei, iar în această vară s-a întors la Club Brugge, cu care și-a reziliat contractul ulterior.

În 2018, cotidianul spaniol Marca scria că Real Madrid este interesată de Karlo Letica, portar cu un meci în echipa națională U21 a Croației. „Albii” i-ar fi contactat atunci pe agentul jucătorului și reprezentanții clubului de care acesta aparținea, Hajduk Split, dar în cele din urmă transferul nu s-a materializat.

Letica a fost cumpărat de Brugge, iar de acolo cariera sa a luat-o la vale. A apărat în total în doar 16 meciuri pentru belgieni, în care a fost învins de 19 ori.

Cota de piață a lui Karlo Letica în prezent este de 700.000 euro. În septembrie 2018, Transfermarkt.com îl evalua pe croat la 3 milioane de euro.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare