Închide

Supertransfer reușit de U Cluj. Un mijlocaș de la CFR semnează cu formația „studenților”

SportTop News by Catalin Suciu - ian. 15, 2020 0 690

După ce l-a luat pe Andrei Mureșan de la CFR, Universitatea își aduce un alt fotbalist de la marea rivală. Este vorba de mijlocașul de bandă Sebastian Mailat (22 de ani), care a evoluat ultima dată la Gaz Metan Mediaș.

Mailat are zeci de prezențe în Liga 1 pentru Poli Timișoara, CFR și Gaz Metan. Pentru campioană a jucat în 32 de meciuri, a marcat 2 goluri și a dat două pase decisive. Gaz Metan e ultima formație pentru care a evoluat sub formă de împrumut de la CFR. Și aici a jucat 18 partide.

E cel mai important transfer făcut de Universitatea în această iarnă, alături de Andrei Mureșan.

„Obiectivul acum nu este promovarea, ci să facem o echipă pentru sezonul viitor. Vor mai veni jucători”, a spus managerul-antrenor Adrian Falub.

În afară de Mailat, U Cluj i-a mai adus în această iarnă pe  Dragoș Penescu (19 ani), un mijlocaș de la FC Botoșani, Robert Neciu (21 de ani), un fundaș de la Chindia Târgoviște, Cătălin Ștefănescu (25 de ani), un mijlocaș central de Petrolul Ploiești, Bogdan Barbu (27 de ani), un alt mijlocaș de la Academica Clinceni și pe Andrei Mureșan, fundașul CFR-ului.

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu