Închide

Supercupa României se joacă la Cluj!

SportTop News by Catalin Suciu - iun. 25, 2016 0 551

Comitetul de Urgență al FRF a hotărât ca Supercupa României dintre Astra Giurgiu și CFR Cluj să se joace pe Cluj Arena, pe 16 iulie, de la ora 21:45.

După ce i-a fost refuzată disputarea finalei din Cupă dintre „U” Cluj și Steaua, Clujul va primi organizarea Supercupei României. Câștigătoarea campionatului, Astra Giurgiu, respectiv cea a Cupei României, CFR Cluj, se vor duela pe Cluj Arena, stadion unde obișnuiește să evolueze Universitatea.

Cu această ocazie va avea loc o altă premieră în fotbalul românesc. Dacă după 90 de minute de joc scorul va fi egal, cele două echipe vor trece direct la executarea loviturilor de departajare. Cluj Arena îi poartă noroc CFR-ului, echipa din Gruia câștigând aici ultimul său campionat, în 2012, după un succes cu 3-2 obținut în ultimele secunde ale meciului cu U Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare