Închide

Supercupa României e la Cluj! CFR, victorie la limită pe terenul Craiovei

SportTop News by Catalin Suciu - iul. 15, 2018 0 275

Formația clujeană și-a adjudecat al 11-lea trofeu în 10 ani și a obținut Supercupa României după 1-o cu Universitatea Craiova.

CFR a început prost meciul. Fără ritm, foarte lenți, clujenii au pierdut multe mingi în propria jumătate, iar Mitriță și-a arătat clasa. A trecut de patru ceferiști, a rămas în poziție bună de șut, însă a tras pe mijloc, iar Arlauskis și-a salvat echipa (18).

Oltenii au fost mai buni, însă atacatul din care au lipsit Băluță și Gustavo, nu mai e aceași de anul trecut. Galvina a irosit o șansă, iar Cicâldău s-a zbătut mult, dar n-a avut mari reușite.

Spre deosebire de anul trecut, CFR-ul a încercat să nu mai arunce mingea în față,dar deaocamdată jocul la firul ierbii nu-i iese, cel puțin deocamdată.

Iordănescu l-a scos pe Peteleu la pauză, sesizând problemele mari din partea dreaptă a defensivei și l-a trimis pe teren pe Cristi Manea, titular de anul trecut. Mutarea cea mai importantă a fost, însă, cea a lui Omrani, francezul sosit recent la echipă după ce-a pierdut cantonamentul din Polonia. Atacantul a obținut o lovitură de la 11 metri, iar Culio a marcat singurul gol al partidei (79).

1-0 și CFR câștigă un nou trofeu, al 11-lea în 10 ani.

Echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Peteleu, Vinicius, Mureșan, Camora – Culio, Hoban, Djokovici – Deac, Țucudean, Mailat
Rezerve: Vâtcă, Maleș, Cr. Manea, Bordeianu, Costache, Păun, Omrani
Antrenor: Edi Iordănescu

U Craiova: Pigliacceli – R. Popa, Gardoș, Tiago – Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Bancu – Cicâldău, Glavina, Mitriță
Rezerve: L. Popescu, Kelici, Briceag, Markovici, Bărbuț, Mihăilă, Burlacu
Antrenor: Devis Mangia

Arbitru: Radu Petrescu
A1: Ovidiu Artene
A2: Marius Urzică

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare