Închide

Supercupa României a ajuns la Giurgiu. CFR și Astra s-au chinuit pe un teren inundat

Sport by Catalin Suciu - iul. 17, 2016 0 412

CFR Cluj și Astra Giurgiu avut mult de furcă cu suprafața de joc de pe Cluj Arena, un teren plin cu apă, impracticabil.

Jocul a fost modest, deși în tribună a luat loc și noul selecționer al României, neamțul Cristoph Daum. Execuțiile jucătorilor au fost deseori carachioase, stârnind hohote de râs în rândul spectatorilor. Dar meciul a fost decis înainte de ultimul fluier, atunci când toată lumea aștepta loviturile de departajare. Mingea s-a oprit într- baltă în fața portarului Marc, acesta a respins la William de Amorim, iar mijlocașul Astrei a înscris în poarta goală. Larie putea restabili egalitatea, dar n-a reușit devierea decisivă în ultimele secvențe de joc. Astra e astfel supercampioana României.

Astra – CFR Cluj 1-0 (De Amorim 86)

Astra: Lung ( Gavrilaş 46) – Vangjeli, Geraldo, Fabricio, Junior – Boldrin, Lovin (Oros 84) – Boudjemaa (D. Florea 61), Ioniţă II, De Amorim – Teixeira

Antrenor: Marius Șumudică

CFR Cluj:  Marc – Lopes, Larie, A. Mureşan, Camora – Jakolis (Nouvier 88), Petrucci, Ruiz,  Păun – Negruţ (Cristian Lopez 46), Bud (Guima 70)

Antrenor: Vasile Miriuță

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare