Închide

Sunt primii în Liga 1, dar anunță multe transferuri în pauza competițională. „Ne dorim 5-6 jucători!” Care e ținta principală în 2018

Sport by Catalin Suciu - dec. 18, 2017 0 1120

CFR Cluj încheie anul pe locul 1 în Liga 1, e calificată în play-off, dar antrenorul Dan Petrescu a solicitat întăriri.

Al treilea atac din campionat îl are CFR-ul, cu 35 de goluri marcate în 22 de meciuri, fiind depășită doar de Steaua (45 de goluri) și de CS U Craiova (36 de goluri), însă Petrescu nu e mulțumit: „Căutăm fotbaliști în special în compartimentul ofensiv”.

Ibrahima Balde, Urko Vera și Bilel Omrani sunt vârfurile testate de antrenor, cel mai multm jucând ultimii doi.

„Deja am cheltuit mai mult cu aducerea lui Costache şi ce am mai adus în vară, dar vom mai cheltui pentru că nu poţi obţine performanţă fără să cheltui bani. Noi încercăm să aducem jucători cât mai buni şi cât mai ieftini. Sunt vreo 6-7 jucători pe care îi dorim. Să vedem pe cine reuşim să aducem. Sper ca prin transferurile pe care le-am făcut şi le vom mai face, până se reuneşte lotul, să ne întărim, mai ales pe faza ofensivă. Acolo vrem să aducem unul-doi jucători. Suntem în discuţii avansate cu mai mulţi. N-am bătut palma cu nimeni încă”, a declarat Dan Petrescu.

Valentin Costache și Sebastian Mailat sunt jucătorii acontați de feroviari în ultimele luni. Dacă Mailat a debutat deja, venind liber de contract, Costache se va alătura lotului în 2018, când se va redeschide perioada de transferuri.

Una dintre principalele pentru CFR în următorul mercato este atacantul George Țucudean, golgheterul de la Viitorul.
„Mi-l doresc, vom vedea dacă se va realiza transferul, mie îmi place foarte mult și cred că ne-ar ajuta”, a anunțat Petrescu. Ioniță II, de la Astra, e un alt fotbalist curtat de clujeni, dar mijlocașul e dorit și în Turcia, de Kayerispor, formația antrenată de Marius Șumudică.

„Avem o listă lungă de jucători pe care i-am urmărit și pe care îi urmărim. Sunt 20-30 de fotbaliști pe care i-am văzut, unii au fost urmăriți și la meciurile lor. Vom vedea pe cine aducem, oricum ne gândim foarte atent când transferăm”, a precizat și președintele Iuliu Mureșan.

CFR e prima în Liga 1, cu 49 de puncte, fiind urmată de FCSB, cu 47 de puncte și de CS U Craiova, cu 43 de puncte.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare