Închide

Șumudică a făcut show la conferința de presă: „CFR ia campionatul și anul ăsta! Și-l vom lua la pas! La pas vom lua acest campionat”

Sport by Actual de Cluj - aug. 05, 2021 1 149

Antrenorul CFR-ului, Marius Șumudică, susține că echipa clujeană va fi din noi campioană. Tehnicianul a făcut show la ultima conferință de presă.

„Am un meci foarte important și vreau să fac 12 puncte. Suntem pe primul loc și suntem la 90 sau 120 de minute de play-off-ul Champions League, iar celelalte echipe, scuzați-mă, marți și miercuri stau și se uită la TV și comentează. Ele se uită la TV și văd și aud Ce-Fe-Re, Ce-Fe-Re. Deranjează și încearcă să…

Bă, oameni buni, înțelegeți încă o dată că CFR este extrem de puternică. Are un antrenor care are destulă experiență. Am câștigat trofee la viața mea și am antrenat în Turcia, unde am fost ales antrenorului anului. Am venit aici să fac ceva. Toți cunoscătorii de fotbal să nu mai vorbească urât de CFR. Să-l atace pe Șumudică, dar să nu mai vorbească urât de club și de jucători, care și-au dat viața pe teren”, a declarat tehnicianul.

„Îi deranjează pe cei de la București, pe toți. Să iei campionatul patru ani la rând… Și îl luăm și pe al cincilea. Țineți minte ce vă spun acum! Vă promit acum! CFR ia campionatul și anul ăsta! Și-l vom lua la pas! La pas vom lua acest campionat. O să vedeți. Și dacă vom juca în Conference League, joi și vineri să se uite la televizor când vom întâlni echipe puternice și să aplaude. Că merităm să fim aplaudați. Dar cred că vom fi mai sus de Conference League.

Suntem la un club mare. Suntem cei mai buni! Da, suntem cei mai buni! Noi, în momentul de față, suntem cei mai buni! Suntem pe primul loc și suntem calificați în Champions League. Bă, oameni buni, treziți-vă! Treziți-vă și opriți-vă din fel de fel de comentarii și idei și intrigi.

V-am mai spus. Cu Șumudică e greu! Cu CFR e greu. Nu ne bagă nimeni mâța prin cabină, nu stau să plec urechea la nimeni”, a mai spus Șumi.

Un comentariu

Scrie un comentariu