Închide

Studiu: Românii nu mai vor să meargă la birou, chiar şi pentru o sumă mai mare de bani

Economie by Actual de Cluj - mai 18, 2022 0 78

Românii nu sunt dispuşi să renunţe la timpul liber sau la posibilitatea de a lucra remote, chiar şi pentru un loc de muncă mai bine plătit, iar 77% dintre ei vor să-şi schimbe jobul în următoarele 12 luni, potrivit unui studiu publicat joi, relatează Agerpres, citat de g4media.ro.

Majoritatea (72,7%) ar pleca de la actualul loc de muncă la un altul plătit la fel, dar cu posibilitatea de a lucra remote, mai arată rezultatele studiului condus de Career Shift.

„Aceste informaţii ne arată că şi România este aliniată trendului internaţional denumit Marea Reaşezare (The Great Reshuffle), care indică faptul că demisionările masive din ultima perioadă vor avea în acelaşi timp un număr similar de reangajări. În acelaşi timp, valorile oamenilor s-au schimbat. Ei pun mult mai mult accent pe echilibrul dintre viaţa personală şi job, dar şi pe flexibilitate locului de unde pot munci”, mai arată cercetarea.

Studiul a avut loc în perioada 9-12, online, gratuit, pentru oamenii care şi-au dorit să-şi clarifice care este direcţia profesională spre care vor să se îndrepte.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare