Închide

Străzi sub ape, curţi inundate, cabluri electrice doborâte. ISU a intervenit ieri cu şase autospeciale în Cluj-Napoca şi Floreşti

Actualitate by Kristina Reştea - iun. 22, 2018 0 639

Încă o zi cu ploi torenţiale, încă o zi cu prăpăd pe străzile Clujului. Ieri am „beneficiat”, din nou, de peisaj cu ape în municipiul care nu face faţă în această perioadă: străzi inundate, trafic blocat, sistem de canalizare neadaptat nevoilor. ISU a intervenit cu șase autospeciale pe timpul după-amiezii de joi, în municipiul Cluj-Napoca și comuna Florești, pentru scoaterea apei din curți și subsoluri în care s-a acumulat apă.
26 de pompieri din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Cluj-Napoca au acționat cu șase autospeciale pentru a scoate apa din zece subsoluri, din imobile situate străzile Nicolae Cristea, Cardinal Iuliu Hossu, Mihai Eminescu, Gruia, Clinicilor, Izlazului, conform datelor transmise de ISU Cluj. O hală din localitatea Floreşti a fost eliberată de către pompieri de apele pluviale acumulate în urma ploilor. Un echipaj de pompieri a intervenit, alături de personalul din Serviciul Spații Verzi al Primăriei Cluj-Napoca și o echipă a unui furnizor de energie electrică pentru înlăturarea unui arbore căzut peste mai multe autoturisme parcate și cabluri electrice doborâte.
Şoferii au sesizat probleme în mai toate cartierele oraşului – străzi sub ape, capace de canalizare ieşite, trafic îngreunat – printre zonele afectate fiind atât artere principale sau străzi din centru, ca Dorobanţilor, Theodor Mihaly, Observatorului, Clinicilor sau Aurel Vlaicu, cât şi străduţe de cartiere. Probleme au fost şi pe traseul Cluj-Napoca – Floreşti.
Câteva imagini postate de cei din comunitatea Info Trafic Cluj:

Strada muresului. Foto Alberth Alex

strada Ceahlau. Foto Belei Toni

Observator Zorilor. Foto Belei Toni

Foto Dana Nadasan

Strada Baba Novac. Foto Arion Anca

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Kristina Reştea

Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.

Articole similare