Închide

Stailer – platforma clujenilor ce nu vor să piardă prea mult timp cu programarea la salon

ActualitateSocial by Actual de Cluj - ian. 20, 2021 0 86

Stailer aduce rapiditatea mai aproape de cei ce au nevoie de servicii de beauty. Acum este mai simplu ca niciodată să faceți o programare la salonul de interes pentru voi, grație platformei Stailer. Nu poate dura mai mult de 5 minute să aveți o programare realizată și totodată confirmată de către salonul în cauză.

De ce să mai pierdeți timp inutil dând telefoane la toate saloanele pe care le credeți profesioniste? Chiar și făcând acest lucru, tot trebuie să vă pliați pe disponibilitatea acestora. Stailer va oferă posibilitatea de a alege chiar voi data și ora la care vreți să fiți programat pentru serviciul de care aveți nevoie.

Cum funcționează platforma Stailer

Puteți folosi Stailer în două moduri:

1.Filtrand saloanele din Cluj după serviciul de interes

2.Alegând serviciul în funcție de salonul vizat

În primul caz, alegând coafor Stailer Cluj-Napoca după serviciul de interes, puteți filtra rezultatele după data și ora la care aveți nevoie de programare. Nu doar la coafor puteți realiza în acest fel o programare, ci și pentru tuns, styling, vopsit, manichiură și pedichiură, make up, epilare, masaj, cosmetică, pensat sau tratamente pentru păr.

Atenție! Stailer este o platformă dedicată atât publicului feminin, cât și publicului masculin. Atât doamnele, cât și domnii își pot eficientiza timpii de căutare a salonului perfect folosind Stailer. Mai multe detalii pe stailer.ro.

Programări în timp real cu posibilitatea de setare a unor remindere în ziua programării!

Stailer funcționează în timp real, ceea ce înseamnă că programările pot fi realizate la orice oră din zi și din noapte. Același lucru este valabil și când vine vorba de anularea unei programări. Dacă v-ați făcut cont de client trebuie să îl accesați și să anulați programarea de acolo. În cazul în care ați realizat programarea fără cont de client, accesați link-ul pe care l-ați primit prin SMS, în momentul realizării acesteia. Nimic mai simplu și mai rapid!

Mai mult decât atât, Stailer este platforma pe care o puteți folosi 100% gratuit, cum de altfel și anulările programărilor sunt gratuite. În cazul în care, din varii motive, un stilist vă anulează programarea, veți fi înștiințat din timp.

Nu uitați să setați un reminder pentru programarea făcută pentru a fi sigur/ă că nu uitați de ea. Aveți această posibilitate, prin Stailer, grațiemodului în care digitalizează această nișă.

Stailer vă aduce mai aproape de stiliștii de top din Cluj!

Poate că nu ați întâlnit până în momentul de față stilistul care să vă facă să rostiți un Wow! din toată inima. Veți avea această ocazie. Această platformă înglobează toate saloanele de top din Cluj, motiv pentru care concurența pentru supremație este una mare.

Aveți toate șansele să întâlniți un stilist din Cluj cum altul nu e, cu totul și cu totul dedicat profesiei sale. Doar trebuie să încercați o singură dată Stailer.

De menționat că programările sunt realizate în timp real, ceea ce înseamnă că nu vor exista suprapuneri. Pentru nelămuriri, contactați personalul responsabil: support@stailer.ro.

Acest text are caracter de PUBLICITATE

Nici un comentariu

Scrie un comentariu