Închide

Sprijin pentru Cojocaru. „Rămâne cel puțin până în decembrie!” „U” are un program extrem de dificil

SportTop News by Catalin Suciu - nov. 03, 2018 0 1072

Instalat interimar pe banca Universității, Mircea Cojocaru a condus echipa cu ACS Poli (4-0) și cu Astra GIurgiu, în Cupa României (3-4), dar va rămâne principal cel puțin până în decembrie.

Deși era anunțat ca un provizorat, Cojocaru a fost convins să rămână cel puțin până la întreruperea sezonului. U Cluj a negociat cu mai mulți antrenori, dar n-a ajuns la nici un acord cu cei vizați. Așa s-a ajuns la soluția Mircea Cojocaru, analist video în ultima perioadă.

Fost secund al lui Ioan Ovidiu Sabău, Cojocaru a ezitat să preia postul de antrenor principal, dar a fost convins în cele din urmă de managerul Universității. „Are tot sprijinul nostru. L-am convins, rămâne sigur până în decembrie, cel puțin. Apoi vom vedea. Eu îmi asum rezultatele, nu trebuie pusă presiune. Avem un lot valoros, echipa se mișcă bine și cred în promovare. Îmi pare rău de eliminarea din Cupă, am pierdut nemeritat, am avut foarte multe ocazii. Arbitrul i-a băgat în meci pe cei de la Astra la acel penalty. Au fost și alte faze, nu vreau să comentez”, a povestit Sabău pentru actualdecluj.ro.

Pentru Mircea Cojocaru urmează meciuri de foc, cu UTA Arad, în deplasare (4 noiembrie), cu Academica Clinceni pe teren propriu, apoi cu FC Snagov, în deplasare. Pe urmă, la Cluj va veni CS Balotești, iar apoi Universitatea va evolua în deplasare, la Pandurii Târgu Jiu, după care va juca tot în deplasare, la Metaloglobus.

Pe 8 decembrie „U” va juca în ultimul meci al anului cu Chindia Târgoviște.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare