Închide

Sportiv clujean, argint la proba de 200 metri liber la campionatul național de înot, în spatele campionului David Popovici

Sport by Actual de Cluj - nov. 12, 2022 0 98

Sportiv clujean, argint la proba de 200 metri liber la campionatul național de înot, în spatele campionului David Popovici.

E vorba de Mihai Gergely, legitimat la CSM Cluj-Napoca, cu un timp de 1:46,58, în spatele lui David Popovici, care și-a adjudecat aurul cu un timp de 1:43,06. Podiumul a fost completat de Vlad Ştefan Mihalache, de la ACS Aqua Sport Citius Bucureşti, cu 1:49.08.

Federația Română de Natație și Pentatlon Modern organizează, de joi și până duminică, în perioada 10-13 noiembrie, întrecerile Campionatului Național de înot în bazin scurt (25 m) pentru juniori, tineret și seniori, ediția 2022.

Competiția se desfășoară în premieră în bazinul din incinta Complexului Sportiv de Natație din Otopeni, va reuni la start sportivi de la toate cluburile de înot din țară și va fi transmisă live pe pagina oficială de Facebook a Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu