Închide

Spitalul Județean Cluj are cele mai scumpe parcări din România. Prețuri de 7 ori mai mari față de media din oraș

ActualitateSinteză știri naționale by Actual de Cluj - oct. 02, 2021 0 578

Spitalul Județean din Cluj-Napoca are cele mai scumpe parcări din România. Conducerea instituției a stabilit prețuri și de 7 ori mai mari față de media din oraș. Cel mai ghinionist a fost un clujean, care nu a fost atent la modul de calcul al timpului și a plătit, pentru 6 ore, 425 de lei, informează digi24.ro.

Să parchezi la Spitalul Județean din Cluj-Napoca a devenit un lux. Prețurile sunt exorbitante: pentru o oră, plătești 60 de lei, dacă stai mai mult tariful crește. Cu încă 20 de lei.

Recordul este deținut de un alt clujean. Zilele trecute acesta a plătit pentru 6 ore, suma de 425 de lei.

Spitalul are însă o explicație. Flavia Topan, purtător de cuvânt SCJU Cluj-Napoca: Spațiul limitat al curții interioare nu reușește desigur să acopere necesarul locurilor de parcare. Prețurile cresc tocmai ca să descurajeze staționarea pe termen lung și să permită un trafic mai fluid în curte.

Până să fie finalizate lucrările de modernizare a parcării, spitalul spune că mașinile erau puse haotic și blocau accesul ambulanțelor.

Flavia Topan, purtător de cuvânt SCJU Cluj-Napoca: Vizitatorii și aparținătorii pacienților pot staționa în parcarea publică a primăriei, care se află la 150 – 200 de metri de spital și dispune de 380 de locuri.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare