Închide

Spectacolul „Ménage à trois”, la Cinema Florin Piersic, cu Andrei Duban, Grațiela Duban și Sorin Misirianțu

ActualitateCultură by Cosmina Fernoaga - oct. 30, 2023 0 204

Clujenii amatori de teatru sunt invitați în 3 noiembrie, la spectacolul ”Ménage à trois”, o comedie savuroasă, cu Andrei Duban, Grațiela Duban  și Sorin Misirianțu. Spectacolul se desfășoară la Cinema Teatru Florin Piersic.

50 de bilete vor include și degustare de vinuri nobile, alese, de la crama Villa Vinèa, vinuri extrem de apreciate pentru calitatea, savoarea și mineralitatea lor.

– ”Vin la teatru” este un nou concept inițiat de Cinema-Teatru Florin Piersic care dorește să îmbine două stări de bine generate de cele două concepte, într-una singură, magică, cu efect terapeutic imediat.

Așadar, în data de  3 noiembrie, ora 18.00, degustare de vin  în cadrul bistro-ului „La Mărgelatu”, urmând ca de la ora 20.00 să înceapă piesa de teatru. Cine dorește poate continua degustarea chiar în timpul piesei de teatru. Cine nu dorește bilet la teatru cu degustare de vin, are posibilitatea sa-si achiziționeze bilet doar pentru teatru.

Despre spectacol: Doi ziarişti faliţi (Andrei Duban  și Sorin Misirianțu) vor să vândă un ziar cu un nume care ar putea fi chiar cel al destinului lor financiar – Colaps. Unul dintre ei iese cu o doamnă în vârstă care le închiriază apartamentul, pentru a scuti banii de chirie. În apartamentul de vizavi se mută o tânără superbă (Grațiela Duban). Unul dintre ziariști face o pasiune nebună pentru tânăra vecină. Din acest moment, lucrurile se complică și situațiile comice se succed în cascadă. Piesa este o comedie irezistibilă, care reunește actorii: Andrei Duban, Grațiela Duban și Sorin Misirianțu. Regia: Sorin Misirianțu.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.