Închide

Spectacol aniversar pentru cunoscutul actor Florin Piersic la cinematograful care-i poartă numele, de 28.000 euro

AdministrațieTop News by Actual de Cluj - ian. 10, 2019 0 341

Un spectacol aniversar pentru cunoscutul actor Florin Piersic, la cinematograful care-i poartă numele, chiar de ziua sa, cu bani publici prin Consiliul Local: decizia se ia peste câteva zile iar spectacolul, dacă finanțarea e aprobată, e programat pentru sfârșitul acestei luni.
Actorul Florin Piersic împlinește peste două săptămâni vârsta de 83 de ani iar Primăria din Cluj-Napoca vrea să-i pregătească un spectacol la cinematograful „Florin Piersic”, cu buget de 130.000 de lei, adică peste 28.000 de euro. Proiectul de hotărâre a Consiliului Local privind alocarea acestei sume vine la inițiativa primarului Emil Boc. Demersurile au început în urmă cu trei zile, la începutul acesatei săptămâni, prin care Direcția Generală Comunicare a propus alocarea sumei de 130.000 de lei din bugetul pentru acest an pentru organizarea evenimentului aniversar dedicat actorului.

Florin Piersic s-a născut în 27 ianuarie 1936 la Cluj-Napoca și e unul dintre cei mai cunoscuți actori din România. Cinematograful Republica din centrul Clujului îi poartă numele din 2011. „Având în vedere că artistul Florin Piersic împlinește 83 de ani dorim să organizăm un eveniment omagial cultural-artistic deosebit în data de 26 ianuarie 2019, în Cinematograful „Florin Piersic” cu momente unice de teatru, operă și folclor”, se arată în proiectul de hotărâre.
Bugetul evenimentului include 100.000 lei pentru onorariul, transportul, cazarea și masa artiștilor invitați, sonorizare și lumini – 5.000 de lei și o recepție în sumă de 25.000 lei.

Proiect Hcl Florin Piersic 2019 by actualdecluj on Scribd

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare