Închide

Someșeanul.ro: Ca sclavii pe plantație. Angajații Parcului Balnear Toroc s-au revoltat în ședința Consiliului Local Dej

Administrație by Actual de Cluj - iun. 01, 2018 0 492

Acuzații fără precedent și dezvăluiri cu iz de ilegalitate au avut loc în Ședința Consiliului Local Dej, care a avut loc joi. În cadrul acesteia, angajați ai Parcului Balnear Toroc Dej au scos la lumină condițiile în care lucrează și numeroasele sarcini care le sunt puse în cârcă, peste programul de lucru și în afara fișei postului. Șefii au găsit însă ca rezolvare desființarea unor posturi, informează someșeanul.ro.

Fiecare consilier local aflat la ședința de joi, dar și reprezentanții presei, au primit din partea unui angajat al Parcului Balnear Toroc, angajat în funcția de kinetoterapeut, un cuprinzător rezumat al acuzațiilor pe care angajații le aduc la adresa conducerii. După dezbateri aprinse, în cadrul cărora consilierii locali au cerut lămuriri suplimentare atât de la angajații Parcului Balnear Toroc, cât și de la șeful de serviciu Claudiu Chira și liderul de sindicat din cadrul Primăriei Dej, proiectul de hotărâre nu a trecut de votul consilierilor locali.

Această situație scoate însă la iveală neregulile care se petrec în cadrul activității desfășurate de angajații Primăriei Dej, care sunt tratați similar cu sclavii de pe plantații, relatează someșeanul.ro.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Tags

    Articole similare