Închide

Șoferul care a provocat un accident cu 5 răniți aseară, găsit spânzurat în această dimineață

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 29, 2018 0 1077

Șoferul TIR-ului care a provocat aseară un accident cu cinci răniți grav pe al doilea cel mai periculos drum din Cluj a fost de negăsit de către polițiștii sosiți la fața locului; a fost găsit în această dimineață în localitatea Bunești, spânzurat.

Șoferul care a provocat aseară un accident soldat cu rănirea gravă a cinci persoane nu a fost găsit aseară de polițiștii sosiți la locul accidentului: părăsise locul fără încuviințarea organelor de Poliție. A fost găsit în această dimineață în Bunești, spânzurat.

Amintim, aseară șoferul unui TIR, un bărbat de 51 de ani din Dej care circula pe DN1C la ieșirea din Gherla spre Cluj-Napoca a izbit o mașină care circula în fața sa, condusă regulamentar de un bărbat de 43 de ani din Suceava; a intrat în coliziune cu aceasta și a proiectat-o pe sensul opus, unde mașina s-a ciocnit de altă mașină, condusă de un bărbat de 42 de ani din Gherla. Ulterior, autoutilitara a lovit și un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 24 de ani din Mediaş care circula în același sens, spre Cluj-Napoca. Conducătorul autoutilitarei nu a fost găsit la fața locului, acesta părăsind locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. Șoferul a fost găsit spânzurat în această dimineață, pe raza localității Bunești.
Accidentul s-a soldat cu rănirea a cinci persoane – doi șoferi și trei pasageri – între care și o minoră de 7 ani; toți au fost transportați la spital pentru îngrijiri.

Citește și:

5 răniți în accident pe al doilea cel mai periculos drum din Cluj, circulația blocată pe ambele sensuri, un TIR și 2 autoturisme implicate

Nici un comentariu

Scrie un comentariu