Închide

Șoferi periculoși pe drumurile din Cluj

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - mai 31, 2022 0 67

Mai mulți șoferi din județul Cluj au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau sub influența alcoolului sau chiar a drogurilor, la finalul săptămânii trecute, arată Ispectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Polițiștii din Turda au depistat pe strada Toameni din localitate un tânăr de 28 de ani din comuna Florești care a fost amendat cu 2900 lei și i s-a reținut permisul de conducere pentru 90 de zile, după ce la testarea cu etiltestul s-a dovedit că consumare băuturi alcoolice. Acesta a ieșit pozitiv și la testarea pentru substanțe stupefiante.

Polițiștii din Baciu au depistat o femeie de 44 de ani din Cluj-Napoca ce conducea sub influența alcoolului (concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Polițiștii din Dej au depistat un tânăr de 25 de ani, din oraș, care se deplasa cu o mașină pe strada Ecaterina Teodoroiu, deși avea suspendat dreptul de a conduce: „Acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv. De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior transportat la o unitate medicale în vederea recoltării probelor biologice”, a informat IPJ Cluj.

Tot în Dej a fost depistat un alt bărbat, în vârstă de 51 de ani, din comuna Apahida, care nu deținea dreptul de a conduce autovehicule, în timp ce se deplasa cu o mașină pe strada Vâlcele, din municipiu. Aceasta după ce a fost oprit după ce aparatul radar înregistrase că rula cu 75 km/h în localitate.

Cei depistați sunt cercatați pentru săvârşirii infracţiunilor de conducere unui vehicul fără permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare