Închide

Șofer rănit pe Calea Turzii după ce s-a izbit de un parapet

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 03, 2021 0 150

Un șofer a fost rănit aseară pe Calea Turzii după ce a pierdut controlul asupra mașinii și s-a izbit de parapet. A fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru a-l scoate pe bărbat din mașină și a-l duce la spital.

Șoferul rănit e un bărbat de 45 de ani care se deplasa spre Feleac. Polițiștii sosiți la fața locului spun că acesta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare a autovehiculului, intrând în coliziune cu parapeții de pe marginea părții carosabile. La fața locului au intervenit echipajele de urgență – două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. ”La fața locului au găsit un autoturism avariat și un bărbat conștient, dar confuz, care prezenta multiple traumatisme și era încarcerat în autoturismul concesionat pe marginea carosabilului”, a arătat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Andrei Biriș. ”Salvatorii au acționat imediat pentru stabilizarea autoturismului și tăierea elemetelor caroseriei care blocau accesul la victimă, iar apoi l-au extras cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i agraveze leziunile suferite în urma accidentului”.
Bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Foto / video ISU Cluj

Nici un comentariu

Scrie un comentariu