Închide

Șofer depistat la volanul unei mașini neînmatriculate, cu numere de înmatriculare false

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 09, 2022 1 216

Un șofer de 55 de ani a fost depistat la volanul unei mașini neînmatriculate, care avea montate numere de înmatriculare false.

S-a întâmplat ieri în Turda, când polițiștii din oraș au depistat un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din același municipiu, aflat la volanul unui autoturism neînmatriculat, având montate numere de înmatriculare false. Bărbatul a fost oprit de polițiști în jurul orei 16.20, pe strada Ștefan cel Mare din Turda. Acestuia i-a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Un comentariu

  1. De ce nu este confiscata masina in acest caz? Legea zice ca vehicolul care este folosit pentru o infractiune poate fi confiscat! Doar masinile ce descarca gunoi in natura sunt confiscate, acestea de ce nu sunt? Masinile soferilor beti si/sau drogati ar trebui confiscate si ele in baza aceleiasi legi! Ia sa se aplice legea si sa vazi ce ingerasi devin soferii. Deocamdata ingerasi devin victimele tampitilor ce nu aplica legea si a celor ce o incalca!

Scrie un comentariu