Închide

Social democrații clujeni, acțiune de împădurire la Câmpenești, în colaborare cu Asociația Plantăm în România: „Plantăm puieți pe suprafețe de aproape 4 hectare”

ActualitatePolitica by Actual de Cluj - nov. 05, 2022 0 177

Membrii PSD Cluj au participat, sâmbătă, la o acțiune de împădurire la Câmpenești. „Am reușit să replantăm o veche pădure ce a fost mistuită de un incendiu, în urmă cu un deceniu, alături de membrii social-democrați din județ și oamenii pasionați de natură și fapte bune”, a transmis președintele social-democraților clujeni, Alexandru Cordoș într-un comunicat de presă.

Acesta mai precizează că acțiunea de la Câmpenești reprezintă un model de urmat pentru toți cei care cred într-o comuniune sănătoasă, în conservarea naturiii, pentru cei care vor să le ofere un mediu curat urmașilor lor și care vor să-și lase amprenta în comunitatea noastră clujeană.

„Prețuirea naturii înseamnă iubirea față de semenii noștrii și respectul față de viitor. Aceste activități sunt cele care ne unesc, ne aduc mai aproape de cetățenii clujeni și ne arată că toți milităm pentru același scop: un viitor prosper pentru copii noștri. Astăzi am adus un exemplu și o rază de speranță în comunitatea noastră! Suntem recunoscători pentru oportunitate și cu siguranță vom continua aceasta tradiție”, a mai spus Cordoș.

Reprezentanții PSD transmit că au participat constant la acțiuni de împădurire, încă din 2010, în colaborare cu Plantăm în România dar și cu primăriile clujene.

„Cu prilejul colaborării cu asociația Plantăm în România, am implementat acest gen de acțiuni în platforma de proiecte a PSD Cluj. De 2 ori pe an, alături de colegii mei plantăm puieți pe suprafețe de aproape 4 hectare. Peste 50 de hectare de arbori sunt acum sursă de aer bun. Mulțumesc pe această cale atât Romsilva cât și Organizațiilor Nonguvernamentale care s-au implicat. În colaborare cu primăriile clujene am reușit să mobilizăm, de fiecare dată, un număr impresionant de voluntari, pentru ca acțiunea de împădurire să fie cât mai eficientă. În calitate de secretar general al PSD Cluj sunt mandru de voi toți clujenii inimoși, peste 400 care ați fost alături de noi astăzi”, a transmis și Horea Chirteș, secretar executiv PSD Cluj.

Pentru desfășurarea acțiunii din Câmpenești au contribuit Primăria Apahida, Asociația „Plantează în România” şi Romsilva.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu