Închide

ȘOC la CFR Cluj! Miriuță e out! Clubul negociază cu Dan Petrescu

SportTop News by Catalin Suciu - iun. 01, 2017 0 499

La doar o zi după ce l-a reasigurat pe Vasile Miriuță de postul său, președintele CFR-ului, Iuliu Mureșan, anunță că „feroviarii” negociază cu Dan Petrescu pentru postul de antrenor principal.

Schimbări masive la CFR. Clujenii anunță o campanie de transferuri impresionantă, dar mutări se concretizează și la nivelul băncii tehnice. Dan Petrescu, liber de contract, e aproape de a prelua echipa clujeană. „CFR e singurul club cu care negociez, singurii care mi-au făcut ofertă din România”, a anunțat Bursucul la digisport.ro.

La câteva ore distanță,Iuliu Mureșan a confirmat tratativele. Asta deși cu doar 24 de ore înainte spunea într-o conferință de presă că îl susține pe Vasile Miriuță.

”Sunt discuţii avansate cu Dan Petrescu pentru că noii proprietari vor să fim la alt nivel şi vor să facem performanţă repede, pe măsura investiţiei care s-a făcut masiv şi la timp, când a trebuit. Deci, da, sunt discuţii, dar mai durează”, a declarat Iuliu Mureşan pentru ProSport.

CFR-ul se află în negocieri și cu un tehnician spaniol.

Gică Popescu e un alt nume aflat pe buzele celor din Gruia. Fostul căpitan al tricolorilor e vizat pentru un post de conducător.

Știre în curs de actualizare.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare