Închide

Show umoristic la pensiunea Soare-n Maramureș

ActualitateSocial by Actual de Cluj - iul. 25, 2019 0 314

Cei care sunt interesați să-și petreacă timpul în natură, să se bucure de peisajele de basm din zona Maramureșului, au prilejul să experimenteze un show inedit. Mane Voicu, câștigătorul competiției internaționale de stand up comedy FISC – care a ajuns de două ori și în finala celebrei emisiuni #iUmonor – va fi prezent la pensiunea „Soare-n Maramureș”, pentru a susține un show de excepție.

Show-ul susținut de Mane Voicu este parte dintr-o serie de evenimente social-educative, pe care reprezentanții „Soare-n Maramureș” le organizează cu scopul de a-i familiariza pe români cu oferta turistică a zonei, precum și de a-i stimula să aprecieze bogățiile și potențialul românesc. „Ne dorim să-i învățăm pe oameni să le placă să-și petreacă timpul liber și vacanțele la noi, acasă, în România. În principiu, acesta este scopul principal pentru care organizăm genul acesta de show-uri, pe terasă la pensiunea noastră”, transmit reprezentanții „Soare-n Maramureș”.

Întâlnirea cu artistul Mane Voicu avea avea loc la pensiunea „Soare-n Maramureș”, pe terasă, sâmbătă, 27 iulie. Intrarea se face pe baza unui VOUCHER. Acesta poate fi obținut și de la fața locului.

Textul are caracter de ADVERTORIAL

Nici un comentariu

Scrie un comentariu