Închide

Show chinologic în Sala Polivalentă BT Arena

ActualitateSocial by Actual de Cluj - feb. 14, 2019 0 914

Pimul show chinologic din 2019 – „Napoca Dog Show” – va avea loc în acest weekend, la Sala Polivalentă BT Arena. Evenimentul este organizat de Asociația Chinologică Napoca.

Pe durata celor doua zile de concurs vor fi organizate două expozitii de tip CAC (naționale) și două expoziții de tip CACIB (internaționale). Programul începe – atât sâmbătă, 16 februarie, cât și duminică, 17 februarie – dimineața, de la ora 09:00, și se întinde pe durata a cel puțin 10 ore. Organizatorii transmis că publicul interesat va putea asista la un program deosebit de dresaj canin din disciplinele: dresaj de companie, pază și apărare, IPO, mondioring, căutare și salvare, terapie asistată și dog dancing.

Demontraţiile de dresaj sunt oferite de reputate școli de dresaj din Transilvania:

  • Asociaţia pentru câini de Salvare Transilvania,
  • Centrul Chinologic Aurel Greblea din Sibiu,
  • Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Cluj,
  • Şcoala de dresaj K9,
  • Şcoala de dresaj DogMaster,
  • Şcoala de dresaj Pet Joy Sports,
  • Şcoala de dresaj Nostress,
  • Şcoala de dresaj Dog Asist

Evenimentul are ca scop arbitrarea cainilor cu pedigree  înscrisi  în concurs (expoziție de frumusețe), acordarea  titlurilor de cel mai frumos câine al grupei – „Best of Group”, ș i de cel mai frumos exemplar al expoziției – „Best in Show”, în urma arbitrărilor  făcute de 8 arbitrii de competență  internațională din țară și de peste hotare (Italia, Bosnia și Hertegovina, Turcia, Cipru si Romania).

Cu o activitate de peste 40 de ani, Asociatia Chinologica Napoca este una dintre filialele cele mai importante ale Asociatitei Chinologice Romane. De-a lungul anilor in membrii ACH Napoca au fost inregistrat succese de amploare, atat pe plan intern cat si international. De la începutul înființării, membrii Asociației au demonstrat că pe lângă aptitudinile de crescători sunt și foarte buni organizatori de concursuri. Având peste 100 de evenimente organizate de-a lungul istoriei au poziționat Clujul pe harta de interes canin atât pentru crescătorii din România cât și pentru crescătorii din alte țări europene. Italia, Rusia, Ungaria, Polonia, Germania sunt doar câteva din numele foarte importante în lumea chinologiei mondiale care își trimit reprezentanți la fiecare ediție Napoca Dog Show.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare