Închide

Șhhhh, liniște! Dacă nu-i protest, Goțiu s-a pus să doarmă un pic, în Parlament

ActualitatePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - feb. 06, 2017 1 978

Viața grea în Parlament – a aflat-o pe pielea lui Mihai Goțiu, marele activist protestatar, scriitor autoproclamat, fost jurnalist de provincie. Ales senator de Cluj, pe listele USR, la alegerile din decembrie, Goțiu este genul de individ care crede că și-n Parlament e tot ca-n viața de zi cu zi: adică somnic până târziu spre amiază, apoi facebook (unde cu câțiva lei promovează „idei”), apoi câte-un protest, ca să nu uite nimeni că există, apoi o crâșmă și, sigur, iar somnic.

16649579_1656171837742538_2118732620296004691_n

În campania alegerilor parlamentare din decembrie, Goțiu spumega la adresa jurnaliștilor care-au îndrăznit să-i deconspire înclinația bahică și talentul la dormit. Pe pagina personală de facebook, el promitea că-i va acționa în instanță pe jurnaliștii care l-au denigrat. Că vorba aceea, știe el, Goțiu, tehnicile jurnaliștilor, și nu-l putem pune noi în aceeași oală cu restul politicienilor. Iată că n-au trecut două luni și tânărul Mihai Goțiu (de acum reprezentant al noii clase politice) ne face singur o demonstrație detaliată despre ce și cum înțelege el să se comporte, așa, ca membru al USR, ca ales al clujenilor. Nu numai că a adormit de-a binelea în Senat, în timp ce se discuta pe marginea adoptării bugetului, dar din imaginile postate de PSD-iști se vede cum el chiar are o problemă să se trezească, atunci când unul dintre colegi îl trage de mânecă. Mihai Goțiu, o rușine națională!

UPDATE:

Rușinea națională Mihai Goțiu are un tupeu mai ceva ca Dragnea. El a ieșit (pe pagina personală de facebook) să se jutifice, cum că din cauza protestelor s-a simțit obosit și a adormit în Parlament.  O nimica toată, în opinia lui Goțiu. Da, PSD e de vină pentru că ne fură, PSD e de vină și pentru că noua clasă a politicienilor (a)doarme. Dar, vigilența domnului senator Mihai Goțiu există, chiar și în somn, ține el să ne explice:

După ce am stat cinci zile și nopți treji ca să ne asigurăm că PSD nu face vreo măgărie și în Parlament, un pesedist m-a surprins azi când am închis ochii, pentru câteva clipe, în Senat. Suntem vânați de pesediști pentru orice, o bâlbă, o clipire, o neatenție, ăsta e costul unei opoziții pe bune. Dacă ăsta este prețul pe care trebuie să-l plătesc pentru zecile de ore de veghe, îmi asum să facă Gâdea și Badea (și cei ca ei) mișto de mine, accept.  Nota bene: Am reușit și să trec un amendament la buget pentru Cluj. Nu e puțin lucru. Revin (după un somn mai lung – n.red)„.

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.