Închide

Sesiune de „Shopping cu Selly” în Iulius Mall Cluj(P)

ActualitateSocial by Actual de Cluj - sept. 01, 2021 0 246

Cel mai cunoscut vlogger din România, membru în trupa 5GANG, ți-ai dat seama despre cine este vorba, nu? Exact, Selly vine la Iulius Mall Cluj! Fii tu cel care merge împreună cu Selly la o sesiune de shopping la brandurile din Iulius Mall! Intră pe pagina de Instagram Iulius și înscrie-te în concurs!

Până pe 5 septembrie 2021, te poți înscrie în concursul lansat pe Instagramul Iulius Mall Cluj, unde poți câștiga o sesiune de „Shopping cu Selly”. Tot ce trebuie să faci este să ne dai follow și să ne spui într-un comentariu de ce ai vrea să petreci o zi cu îndrăgitul vlogger. Selly va citi toate comentariile de la postare și va alege câștigătorul împreună cu care va merge la shopping, unde îi va crea un outfit fabulosîn valoare de 2.000 de lei. Multe detalii despre concurs poți afla consultând regulamentul de pe site-ul Iulius Mall Cluj.

Miercuri, 8 septembrie 2021, câștigătorul va merge împreună cu Selly în locațiile din Iulius Mall Cluj, iar vloggerul va alege cel mai fresh outfit perfect de purtat în prima zi de școală. Vino să faci cunoștință cu Andrei Șelaru și să vezi care sunt magazinele sale preferate din Iulius Mall Cluj!

Stay tuned, urmărește-ne pe Instagram și poți câștiga o sesiune de shopping împreună cu vlogger-ul tău preferat! W: www.iuliusmall.com

Acest text are caracter de PUBLICITATE

Nici un comentariu

Scrie un comentariu