Închide

Serbare mâine în Cluj cu muzică live, călărie, teste de motociclete și un concurs pentru cea mai frumoasă motocicletă

Actualitate by Actual de Cluj - mai 05, 2023 0 171

Serbare mâine în Cluj cu muzică live, călărie, teste de motociclete și un concurs pentru cea mai frumoasă motocicletă, o organizează o asociație a motocicliștilor din județ cu ocazia atingerii numărului de șase mii de membri, sunt invitați toți clujeini.

”Câmpeneasca moto CMC 6000 membri la placinte înainte” e o serbare cu acces public gratuit programată mâine în satul clujean Văleni, din comuna Mănăstireni. Programul începe la ora 15.30 și include muzică live, călărie, teste motociclete, unconcert iar la final fetele satului vor alege și premia cea mai frumoasă motocicletă. Evenimentul își dă startul în Cluj Napoca, cu ocazia împlinirii a 6.000 membri pe grupul asociației Comunitatea Moto Cluj. Sute de motocicliști vor porni din parcarea Emag de pe Calea Dorobanților la ora 12:30 și vor face un tur cu destinația sat Văleni, arată organizatorul Timotei Câmpean, președintele asociației.

Fiecare motociclist și pasager ajuns în formație la Văleni, pe lângă un lemn pentru cric, va primi un tichet în baza căruia va avea inclusă gratuit o porție de mici sau ceaun, o plăcintă, o bere sau un suc. Oricine dorește, poate rămâne peste noapte în propriul cort deoarece a doua zi, duminică 7 mai, plăcintăria Stan și Bran organizează un show de muzică populară, mai arată acesta, adăugând că toți vizitatorii vor primi gratuit stickere tematice și vor putea face fotografii memorabile.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu