Închide

Seplecan a venit flancat de susținători în Consiliul Județean

Administrație by Cosmina Fernoaga - iun. 11, 2014 1 456

Mihai Seplecan (stânga) Foto: Mihai HENDEA

Bătălia pentru șefia Consiliului Județean se dă între PSD și PNL, chiar în acest moment. PDL a acceptat să-i susțină pe liberali, mai exact pe candidatul acestora, Mihai Seplecan, care a început să tânjească după scaunul lui Horea Uioreanu imediat după ce acesta a fost arestat. Liderul PNL Cluj, Marius Nicoară, îl sprijină pe Seplecan, deși, nu cu mult timp în urmă tot el îl denigra pe acesta, pe unde apuca.

Mai mult, Nicoară a acceptat să-i facă jocul lui Seplecan, „dispărând” din Cluj Napoca pentru a menține un cvorum care să-i fie favorabil.  Dacă nu s-ar fi dat plecat din Cluj, Nicoară trebuia să semneze actul de numire a unui nou consilier județean,  de data aceasta de pe listele PSD (Cristian Matei), care să-i ia locul liberalului Rareș Pop, și care ar fi creat probleme numirii lui Spelecan la șefia administrației județene. În ședința de astăzi, Seplecan a venit însoțit de mai mulți prieteni de-ai lui, de primari, și chiar și de liberalul Ludovic Orban.

 

Ludovic Orban       foto: Mihai HENDEA

Ludovic Orban foto: Mihai HENDEA

 

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

Un comentariu

Scrie un comentariu