Închide

UPDATE: Seplecan s-a instalat în biroul lui Uioreanu

Administrație by Cosmina Fernoaga - iun. 13, 2014 0 288

UPDATE:  PSD a anunțat că va ataca Hotărârea prin care social democratul Ioan Oleleu a fost revocat din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean. Instituția Prefectului a primit astăzi comunicatul din partea administrației județene, privind revocarea lui Oleleu, urmând ca prefectul Gheorghe Vușcan să constate elementele de nelegalitate invocate de PSD și să facă plângere în Contencios-Administrativ. În cazul în care Hotărârea Consiliului Județean va fi suspendată, vechea conducerea a Consiliului își va reintra în drepturi, iar liberalul Mihai Seplecan va  rămâne fără biroul lui Horea Uioreanu, în care s-a instalat  astăzi.

 

N-a reușit să preia funcția de președinte interimar al Consiliului Județean, însă, reprezentantul PNL, Mihai Seplecan, proaspăt ales vicepreședinte, și-a făcut damblaua. Le-a cerut funcționarilor din instituție să-i pregătească biroul lui Horea Uioreanu, președintele arestat pentru luare de mită.  „Seplecan a venit și ne-a pus să facem curățenie în biroul lui Uioreanu. Nu a fost interesat de alt birou, decât de cel al președintelui”, a relatat o sursă din Consiliul Județean. Contactat telefonic, Seplecan a explicat că de astăzi s-a instalat în funcția de vicepreședinte. „Am primit decizia și mi-am preluat funcția. Am foarte multe întâlniri, acum, dar vă stau la dispoziție pentru orice problemă”, a comentat Seplecan.

 

Seplecan (dreapta), consolat de Ludovic Orban     foto: Mihai HENDEA

Seplecan (dreapta), consolat de Ludovic Orban foto: Mihai HENDEA

 • author photo two

  Cosmina Fernoaga

  Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu