Închide

Sensuri unice instituite pe mai multe străzi din Cluj-Napoca

ActualitateAdministrație by Luminiţa Silea - apr. 10, 2024 1 522

Noi reglementări de circulație aprobate în Comisia operativă de circulație vor intra în vigoare începând din 11 aprilie, a anunțat Primăria.

Acestea vizează circulația pe străzile Dimitrie Cantemir, Brașov, Nicolae Iorga dar și Dimitrie Bolintineanu din cartierul Andrei Mureșanu/Gheorgheni.

Astfel, se va institui sens unic de circulație pe str. Dimitrie Cantemir, pe tronsonul cuprins intre str. Brașov și str. Nicolae Iorga, dinspre str. Nicolae Iorga înspre str. Brașov.

Pe str. Dimitrie Bolintineanu, pe tronsonul cuprins intre str. Brașov și str. Nicolae Iorga, dinspre str. Brașov înspre str. Nicolae Iorga, de asemenea, va fi instituit un sens unic pentru circulație.

Partea carosabilă a celor două străzi se va organiza astfel:

– o bandă de biciclete cu lățimea de 1,50 metri pe partea dreapta a sensului de circulatie;

– o bandă carosabilă cu lățimea minimă de 3,00 metri;

– parcări: paralele cu bordura, pe partea stânga a sensului de circulatie, cu lățimea de 2,50 metri, în regim de plată orară.

„Noile reglementari de circulație se vor implementa prin indicatoare și marcaje rutiere. Rugăm participanții la trafic să respecte noile reglementări de circulațieȚ, a transmis Primăria.

Un comentariu

  1. Excelentă hotărârea sensurilor unice în cartierul A Mureșanu!
    De ani de zile așteptăm această decizie(am și făcut câteva sesizări)
    Devenise de nesuportat aglomerația în această zonă!

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.

Articole similare