Închide

Șeful de la Aeroport, cercetat pentru incompatibilitate. ANI se trezește dintr-un som adânc

ActualitateAdministrațieTop News by Cosmina Fernoaga - oct. 29, 2019 0 875

Deși în presă s-a semnalat în mai multe rânduri faptul că ani la rând, șeful Aeroportului clujean, David Ciceo, a deținut concomitent și funția de director al Aeroportului și pe cea de președinte al Consiliului de Administrație al Aeroportului, nimeni nu s-a sesizat să-l cerceteze. De abia acum, potrivit informațiilor Actual de Cluj, se fac demersuri pentru verificarea unei posibile stări de incompatibilitate, în care acesta s-a aflat. Agenția Națională de Integritate  (ANI) a solicitat mai multe documente referitoare la numirea lui Ciceo în funcții.

Reamitim că David Ciceo este trimis în judecată, acuzat fiind de luare de mită.  Dintre companiile și regiile subordonate Consiliului Județean Cluj, Aeroportul Cluj este singurul care nu a fost supus procedurii guvernanței corporative.

Vom reveni cu detalii pe marginea acestui subiect

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

Articole similare