Închide

Ședință cu scântei la primăria Gherla: „Cine a făcut proiectul de drumuri e nebun!”

Din județ by Actual de Cluj - aug. 20, 2019 0 215

Consilierii locali au fost luați în șuturi de cetățenii prezenți la ședința de luni, de la primăria din Gherla. Motivul a fost lipsa de măsuri în ce privește străzile la care se lucrează în oraș, neimplicarea în construcția unei școli noi și inerția în ce privește reglementarea amplasării de antene de telefonie mobilă în oraș.

„Cum puteți să spuneți că se modernizează străzile, când se fac mai rău de cum au fost înainte? Ce modernizare e asta, când ne rupem picioarele? Sunt deja multe cazuri de oameni care au ajuns la spital pentru că s-au rănit pe piatra cubică!”, a reproșat un cetățean. „Luați măsuri urgente, pentru că altfel luăm noi!”, au mai spus oamenii. „Opriți lucrările și nu mai continuați în felul ăsta, voi chiar nu vedeți că nu e bine?”, relatează gherlainfo.ro.

Consilierii au răspuns că lucrările se execută după un proiect aprobat. „Cine a făcut proiectul de drumuri e nebun!”, a apostrofat o femeie. I-au ținut isonul și altii locuitori de pe străzile aflate în lucru de câteva luni.

  • Tags

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu