Închide

Se umple Sala Polivalentă! U-BT pune în vânzare bilete pentru sfertul de finală istoric din Eurocup, pe care îl va juca luna aceasta

SportTop News by Actual de Cluj - mart. 02, 2024 4 3363

Campioana are parte de un sezon entuziasmant. A luat deja Cupa României, iar în Eurocup, a doua competiţie europeană ca valoare, după Euroligă, echipa clujeană a ajuns în sferturile de finală. Clubul scoate la vânzare de duminică, 3 martie, de la ora 12:00, bilete pentru partida istorică care se va juca pe 12 sau 13 martie.

„Biletele pentre sferturile de finală din BKT Eurocup se pun în vânzare duminică, 3 martie, de la ora 12:00, în Fan Zone. Meciul va avea loc pe 12 sau 13 martie de la ora 19:00, iar adversarul îl vom ști pe 6 martie: Türk Telekom Ankara sau London Lions. Așteptăm cu interes confirmarea datei exacte”, anunţă clubul pe site-ul oficial.

Cum iau bilet?

 • biletele se pot lua exclusiv din Fan Zone
 • se pot achiziţiona maximum 4 bilete/adresa de e-mail 
 • vei primi biletul pe email și va fi valabil indiferent de adversar şi de data la care se decide că se va disputa evenimentul
 • 200 de bilete vor fi disponibile la casa de bilete în ziua meciului

Am abonament. Este valabil la acest meci?

 • da, atât abonamentele generale, cât şi cele exclusive pentru meciurile din BKT Eurocup sunt valabile
 • nu uita că îţi poţi adăuga abonamentul în Fan Zone (la secţiunea Achiziţiile mele) şi îl poţi accesa oricând din contul tău

Prețul biletelor

Tribună:

 • 40 lei în online
 • 50 lei la casa de bilete (casa de bilete va fi deschisă în ziua meciului la BTarena, începând cu ora 12:00)
 • 25 lei la casa de bilete pentru elevi studenți și pensionari (în baza documentelor justificative) gratuit pentru copiii sub 3 ani, fără a fi asigurat locul pe scaun

Courtside:

 • 30 de locuri la nivelul terenului, vis-a-vis de băncile echipelor
 • 500 de lei

Pachetul include:

– acces prioritar în sală
– poze cu tine din timpul meciului – trimise ulterior pe e-mail
– zonă de food and beverage

Abonații beneficiază de 50% reducere la Courtside Seats pentru două persoane (2 persoane/cod de abonament). Ce trebuie să fac dacă vreau să achiziționez loc(uri) Courtside cu reducere?

1. introduci codul de abonament la secțiunea „Ai un cod de discount?” -> Verifică|
2. selectezi locul sau locurile (maxim 2, cu 50% discount) de lângă teren (COURTSIDE)
3. finalizezi comanda pentru locurile tale Courtside și apoi… să te bucuri de experiență!

4 comentarii

 1. Măcar nu ați scris, precum alții, studenții sau Universitatea. U-BT nu mai are nimic de-a face nici cu CS Universitatea nici cu FC Universitatea. Cum se face că majoritatea clujenilor, a se vedea și poza, habar n-au de asta?

 2. ECHIPA SE NUMESTE UNIVERSITATEA BANCA TRANSILVANIA! ARE ACELASI NUME CU ECHIPA DE FOTBAL A CLUBULUI UNIVERSITATEA! Esti vreo vinitura grețoase de la cfr???

 3. „ În vara anului 2001, după un sezon în care pe banca tehnică a fost readus Horia Rotaru, echipa masculină de baschet a Universității își încetează activitatea la clubul-mamă.
  Activitatea echipei de baschet masculin U Cluj se reia în 2013 când, cu o echipă foarte tânără, se obține locul doi în Liga I și promovarea în Liga Națională.”
  u-cluj .ro/istoric-baschet-masculin/

Scrie un comentariu