Închide

Se strânge lupta pentru titlul de campioni la baschet în acest sezon, U BT pierde meciul 3 al finalei, din această seară de la Oradea, 94-92

Sport by Actual de Cluj - mai 18, 2024 0 77

Se strânge lupta pentru titlul de campioni la baschet în acest sezon, U BT pierde meciul 3 al finalei, din această seară de la Oradea.

”Parcursul nostru invincibil din actualul sezon al Ligii Naționale a ajuns, din păcate, la final, constată clubul, după ce U BT a fost învinsă în această seară , în meciul 3 al finalei cu CSM CSU Oradea, scor 94-92. Astfel, al cincilea meci e programat joi 23 mai la BT Arena.
Se strânge lupta pentru titlul de campioni la baschet în acest sezon, U BT pierde meciul 3 al finalei, din această seară de la Oradea.

Cronica meciului, pe site-ul clubului:

Bihorenii au început mult mai bine jocul, ne-au condus cu 7-0, apoi cu 16-5, forțându-l pe Mihai Silvășan să ceară time-out. Ofensiva adversarilor a funcționat perfect, așa că CSM a totalizat 30 de puncte în primul sfert, în vreme ce U-Banca Transilvania a reușit doar 20. Pe fondul unui joc bun al lui Emi Cățe și Jarell Eddie, clujenii s-au apropiat la 3 lungimi, 32-29. Ulterior, coșul lui Bryce Jones a strâns situația la doar un punct, 34-33. Donatas Tarolis a oferit răspunsul CSM-ului, care a intrat la cabine în avantaj, 49-41.

U-Banca Transilvania a alergat serios după egalare și a beneficiat de momente bune în actul trei, când Patrick Richard și Bryce Jones au scuturat plasa de la mare distanță. Din nefericire, leii au găsit de fiecare dată răspunsul, iar sfertul patru s-a derulat tot sub semnul echilibrului. Am revenit de la mai multe ori la o singură posesie, dar nu am găsit resursele necesare să preluăm conducerea. Drept urmare, CSM a bifat prima victorie în această finală, cele două rivale urmând să își dea întâlnire din nou luni, 20 mai, cu începere de la ora 19.

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania:

Felicit echipa din Oradea, au jucat un baschet mai bun decât noi. Din păcate, a fost un nou meci în care am pierdut foarte urât lupta la recuperări. Cred că acolo trebuie să îmbunătățim totul. Este o finală și mergem mai departe, cu gândul la următorul meci. Jucăm cu o echipă bună și va trebui să fim pregătiți luni. Ne-am luptat, asta este caracteristica echipei noastre, dar nu am putut întoarce soarta meciului. Karel are o accidentare, a încercat ieri să alerge, nu poate schimba direcția. Vom vedea dacă va fi apt pentru meciul de luni.

Patrick Richard, jucător U-Banca Transilvania:

Evident, nu suntem mulțumiți cu rezultatul acestui meci, chiar dacă în continuare conducem cu 2-1 la general. Trebuie să ne concentrăm pe meciul IV, să fim mai buni la recuperare. Va trebui să jucăm mai bine în această sală, unde nu este ușor să câștigi. Mergem mai departe și ne pregătim pentru ziua de luni. Am fost moi din punct de vedere defensiv, le-am permis adversarilor să ne ia mingile de sub panou. Le mulțumim fanilor că sunt alături de noi, sunt cei mai buni din țară. Mai trebuie să câștigăm două meciuri și totul va fi bine.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu