Închide

Se scrie programul Capitalei Tineretului. Orice eveniment poate face parte din Cel mai mare festival al Europei

ActualitateTop News by Luminiţa Silea - nov. 28, 2014 0 393

Până în 10 decembrie, clujenii, operatorii culturali, organizatorii de evenimente sau inițiatorii de diverse proiecte care vizează sectorul de tineret sunt invitați să își înscrie proiectul în Calendarul Capitalei Europene a Tineretului. Programul oficial pentru 2015 va fi anunțat la finalul anului de echipa care se ocupă de proiect.
„Pe lângă proiectele propuse de echipa Federației Share Cluj-Napoca, ale celor 36 de organizații de tineret membre, programul Capitalei Europene a Tineretului va cuprinde pentru vizitatorii Clujului toate manifestările reprezentative pentru comunitatea locală. Clujul are șansa de a se poziționa puternic pe harta mentală a tinerilor europeni și nu numai. Astfel, echipa “Cluj 2015” îi invită pe toți cei interesați să își înscrie proiectul în Calendarul Capitalei Europene a Tineretului, Cluj-Napoca 2015 prin formularele publicate pe www.cluj2015.ro”, a menționat Diana Apan coordonator al departamentului de comunicare al Federației Share.

Proiectele pe care organizatorii doresc să le facă publice vor fi incluse într-un calendar online pewww.cluj2015.ro, astfel încât orice clujean, vizitator sau turist din România și străinătate să poată avea o imagine de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă la Cluj în 2015 în toate domeniile, de la spectacole la evenimente educaționale, de la tururi ghidate la conferințe. „Organizatorii de evenimente vor putea utiliza acest instrument pentru a-și programa activitățile în perioada cea mai potrivită iar echipa Capitalei Europene a Tineretului, Cluj-Napoca 2015 va analiza fiecare propunere pentru a vedea în ce măsură poate contribui la dezvoltarea, implementarea și succesul proiectului respectiv. Inițiatorii de proiecte care nu sunt deja în legătură cu echipa “Cluj 2015” vor fi contactați pentru a analiza împreună posibilitățile unei colaborări”, mai transmite Apan. Comunicatorul a explicat că echipa Cluj 2015 își dorește să aibă evenimente în fiecare zi, sau cel puțin în fiecare săptămână din 2015. Cer este că cei care vor avea proiecte sau propuneri de proiecte pentru tineri vor putea obține cu și finanțare din bugetul local.

Primăria Municipiului Cluj-Napoca va utiliza calendarul în momentul în care pentru ONG-urile clujene vor depune cereri pentru finanțare nerambursabilă. Cele de pe listă fiind finanțare cu prioritate.

sursa foto: Facebook -ErasmusPlusRO

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.
  • Articole similare