Închide

Se schimbă regulile de acces în Oser, piața de vechituri din Cluj

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - oct. 26, 2021 0 3401

Comercianții și vizitatorii vor avea acces în incinta Pieței de Vechituri din Cluj, de pe strada Bobîlnei nr. 65,  în limita a 30% din capacitatea maximă a pieței, doar dacă sunt vaccinați  sau dacă se au avut deja Covid-19. Oserul va funcționa doar la 30% din capacitate, anunță Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP), administratorul pieței de vechituri.

„Accesul nu este permis persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR sau al unui test antigen rapid, indiferent de vechimea acestuia. Pe cale de consecință, invităm persoanele interesate care îndeplinesc condițiile anunțate să-și achiziționeze abonamente de la casieria situată pe strada Bobâlnei nr. 65 în zilele de miercuri, între orele 8.00 – 12.00, respectiv sâmbătă, între orele 7.00 – 13.00. Precizăm că se vor vinde abonamente de intrare la Piața de Vechituri doar până la atingerea capacității de 30% a acesteia. Ne cerem scuze clienților și cetățenilor municipiului Cluj-Napoca pentru posibilul disconfort creat, însă toate aceste măsuri luate sunt în conformitate cu noile prevederi legale dispuse de autorități în vederea combaterii răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV-2, fiind implementate cu scopul protejării sănătății și pentru siguranța celor care vin la Piața de Vechituri”, a anunțat RADP Cluj-Napoca, administratorul pieței.

În cazul persoanelor vaccinate, acestea pot vinde sau intra în piața de vechituri, dacă au trecut 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare. În cazul persoanelor care au avut deja boala, ele trebuie să facă dovada că se află  în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare