Închide

Nu scăpăm de restricții: sute de persoane legitimate ieri doar în Cluj-Napoca, zeci de amenzi date

ActualitateTop News by Actual de Cluj - oct. 27, 2021 0 584

Nu scăpăm de restricții: sute de persoane legitimate ieri doar în Cluj-Napoca în contextul înăspririi măsurilor entru limitarea extinderii pandemiei de coronavirus, într-o acțiune-fulger a polițiștilor din Cluj.

Ieri polițiștii din toate secțiile de poliție urbană și rurală din Cluj-Napoca au ieșit în stradă, de la ora 11 timp de două ore, ca să le ceară clujenilor să respecte regulile de igienă – să poarte masca de protecție, să nu circule noaptea și altele. Rezultatul – în acest interval au fost legitimate 250 de persoaneși peste 130 de agenți economici au fost călcați și verificați cu privire la obligațiile ce le revin, în decursul celor două ore. Au fost aplicate zeci de amenzi – 42 de sancțiuni contravenționale, jumătate dintre acestea referindu-se la nerespectarea măsurilor de protecție sanitară.

După-masa la acțiune au participat și jandarmii de la Gruparea Mobilă de Jandarmi și polițiști locali. După-masa au fost legitimate alte aproape două sute de persoane și 48 de agenți economici au fost verificați – plus aproape o sută de mașini în trafic. Rezultatul – 38 de amenzi date și un permis suspendat. ”În contextul actual, polițiștii recomandă tuturor cetățenilor să conștientizeze importanța, atât pentru propria persoană, cât și pentru întreaga comunitate, a respectării măsurilor pentru limitarea riscului de răspândire a infectării cu coronavirus”, transmit polițiștii. ”Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție, să nu se expună la riscuri”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu