Închide

Se repară sensul giratoriu strâmb din Dej, ridiculizat pe rețelele de socializare

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - ian. 11, 2023 0 489

Au început lucrări de reconstrucție a intersecției străzilor 1 Mai cu Ion Pop Reteganu din municipiul Dej, anunță USR Cluj. Lucrările au fost stopate, după ce intersecția respectivă fusese amenajată ca sens giratoriu, însă unul stâmb, cu marcaje haotice, cârpeli și gropi.
„După ce colega noastră din Dej, Alina Meșter, a reușit să stopeze lucrările la sensul giratoriu, executat necorepunzător, de la intersecția 1 Mai cu Ion Pop Reteganu, prin adresa trimisă Consiliului Județean, Direcției de Urbanism, azi au început lucrările de reconstrucție a intersecției.
Muțumim tuturor pentru spiritul civic și vă rugăm să fiți în continuare combativi la adresa neregulilor”, a transmis USR Cluj.
Sensul giratoriu din Dej, amenajat la intersecția străzilor I.P. Rețeganu și 1 Mai, a ținut în priză rețelele de socializare, la finalul săptămânii trecute, fiind ironizat de cei care au văzut imagini cu acesta. „E orașul tuturor posibilităților”, au scris localnici din municipiul Dej în ultimele zile, dupa ce fotografia cu sensul giratoriu a devenit virală. Pe lângă marcaje haotice și cârpeli, sensul giratoriu respectiv avea și o formă bizară, muncitorii nereușind să îl construiscă cu o formă rotundă.
Reprezentanții Primăriei Dej dclarau că marcajul urmează să fie acoperit, fără a precizat un termen. Șoferii se plâng că trotuarul este mult prea lat și anulează o bandă de circulație către podul Someșului, o altă problemă a deja faimoasei intersecții.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu