Închide

Andre Rieu, 5 concerte la Cluj, 3 sunt deja sold out

ActualitateTop News by Actual de Cluj - ian. 11, 2023 0 616

Record, după ce a vândut biletele la nu ma puțin de patru concerte consecutive în sala polivalentă din Cluj, organizatorii seriei de concerte ale lui Andre Rieu de la Cluj anunță că îl organizează pe al cincilea.

Acest al cincilea concert organizat e de fapt primul din serie, programat în 28 februarie; al doilea e programat în 1 martie, iar următoarele, care sunt sold out, sunt în 2, 3 și 4 martie.

În total la cele trei concerte sold out s-au vândut peste 30.000 de bilete. André Rieu va urca pe scena sălii BT-Arena din Cluj-Napoca, timp de cinci zile, pe 28 februarie, 1, 2, 3 și 4 martie 2023 alături de Johann Strauss Orchestra, cea mai mare orchestră privată din lume. Seria de concerte de la Cluj face parte din cadrul turneului mondial al anului 2023 al artistului.

Turneele lui André Rieu depășesc în mod regulat turneele mai multor vedete pop și rock din lume ca asistență.În 2015, artistul a susținut 7 concerte sold-out, în Piața Constituției din Capitală. La numai un an distanță André Rieu a susținut alte două concerte sold-out în aceeași locație, cu peste 25.000 de spectatori, iar în 2019, cu puțin timp înainte de pandemie, a organizat o serie de patru concerte sold out.

Așa arăta planul sălii la ora publicării acestei știri pentru concertul din 28 februarie:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare