Închide

Se redeschide Teatrul Maghiar din Cluj după ridicarea parțială a restricțiilor impuse de coronavirus, ce spectacole pregătește

Cultură by Actual de Cluj - mai 04, 2021 0 116

Se redeschide Teatrul Maghiar din Cluj, la luni de zile de când a pus lacătul pe sala de spectacole din cauza pandemiei de coronavirus.

Rata de infectare a scăzut în Cluj-Napoca suficient de mult pentru a permite redeschiderea sălilor de spectacole – la 30% din capacitate – astfel că instituția de cultură a anunțat azi că după ce a închis sala în februarie o redeschide cu primele spectacole, programate deja în 9 și 10 mai, piesa ”Nóra” a lui Henrik Ibsen , în regia lui Botrik Nagy, pusă în scenă în sala de studio a teatrului.

Totodată, în 13 și 14 mai, de la 19 , un spectacol colaj intitulat LAT (Imposibil), în regia lui Leta Popescu, e programat tot în sala studio a instituției.

Primul spectacol în sala mare de spectacole e programat în 21 mai, seara la ora 19. Zoltán Puskás , un regizor din Voivodina, care anterior a pus în scenă spectacole de mare succes ca ”Marele Vrăjitor din Oz” și ”Cartea Junglei”, pune în scenă un spectacol muzical după romanul lui George Orwell, ”Ferma animalelor”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare