Închide

Se redeschide circulație pe autostrada A1 între Sibiu și Sebeș și închide calea dintre Sebeș și Sibiu pentru lucrări de refacere

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - mai 13, 2022 0 441

Lucrările pentru înlocuirea dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie la Viaductul Aciliu continuă pe Calea 2, Sebeş – Sibiu, iar din 14 mai se va deschide circulaţia pe Calea 1, a anunțat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Conform instituției, după ce se va deschide sâmbătă, 14 mai, circulaţia pe A1, Calea 1 (Sibiu – Sebeş), de luni, 16 mai, se va închide Calea 2 (Sebeş – Sibiu), între nodul rutier Cunţa şi Sălişte, pentru a permite continuarea lucrărilor de înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie la Viaductul Aciliu.

Potrivit CNAIR, finalizarea lucrărilor este estimată pentru data de 4 iunie 2022.

„Traficul, în această etapă a lucrărilor, va fi deviat pe următoarea variantă de ocolire: Nod rutier Cunţa – DJ 1061 intersecţie cu DN 1, km. 351+250 – DN 1 (Miercurea Sibiului – Apoldu de Sus – Sălişte) – DN 1 km. 330+490 intersecţie cu DC 67 – Nod rutier Sălişte -Al”, arată CNAIR.

Reprezentanţii CNAIR informează că perioada de execuţie estimată a lucrărilor (16 mai – 4 iunie) la Viaductul Aciliu poate varia în funcţie de condiţiile atmosferice.

sursă foto: stiridesibiu.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare