Închide

Se prelungește perioada în care clujencele se pot testa gratuit pentru cancerul de col uterin și cel de sân, pe esplanada stadionului Cluj Arena

Sănătate by Actual de Cluj - mart. 20, 2023 0 2461

Se prelungește perioada în care clujencele se pot testa gratuit pentru cancerul de col uterin și cel de sân, pe esplanada stadionului Cluj Arena.

Testările le face Institutul Oncologic ”Prof. Dr. Ion Chiricuță” și se prelungesc până în 13 aprilie, de luni până vineri între orele 8.30 și 20, cu ajutorul a două unități mobile aparținând Institutului Oncologic. În cazul acestui tip de testare grupul țintă îl reprezintă femeile cu vârsta cuprinsă între 24 și 64 de ani care au domiciliul în oricare dintre județele Cluj, Bihor, Maramureș, Satu Mare, Sălaj și Bistrița-Năsăud. De asemenea, mamografiile gratuite se realizează în baza unei programări prealabile la numărul de telefon 0758.621.395, de luni până vineri, între orele 8.30 și 16. Și în această situație sunt vizate femeile care locuiesc în cele șase județe ale regiunii Nord-Vest: Cluj, Bihor, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Satu Mare și Sălaj și care au vârsta cuprinsă între 50 și 69 de ani.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu