Închide

Se mută RAR Cluj, de luni e în Gilău. „Nu e normal ca un om să cumpere azi mașină și să fie programat în ianuarie”

ActualitateTop News by Actual de Cluj - oct. 13, 2017 1 8107

Vești bune pentru proprietarii de mașini care trebuie să le înmatriculeze la Registrul Auto Român din Cluj – reprezentanța se mută de luni într-un spațiu închiriat din Gilău unde, speră directorul Marius Pop, vor putea fi procesate mai multe mașini zilnic.

Ce e înghesuială la RAR Florești nu e o știre – aici se procesează cel puțin 200 de mașini pe zi, în două schimburi, până după miezul nopții, iar acum dacă un proprietar vrea să-și înmatriculeze mașina trebuie să aștepte până nu mai devreme de ianuarie. În plus clădirea actuală din Florești e fisurată și, spune Pop, e în risc seismic de gradul IV. „E fisurată clădirea și subdimensionată. De zece ani încerc să mut sediul iar acum ne mut[m temporar pentru că vrem să reconstruim o reprezentanță la nivelul celor din jur, plus că mai avem în perspectivă o altă locație, în Apahida. Acum ne mutăm în Gilău numărul 1A, de luni suntem în mutare. Aici (în Florești-n.red.) aveam 5000 mp, în Gilău sunt 1,1 hectare. E o locație frumoasă, poate rămânem definitiv, dar nu ține de mine, ci de București. Deocamdată ne mutăm pentru că suntem cu programările în ianuarie. Nu e normal ca un om să cumpere azi mașină și să fie programat în ianuarie. Ne străduim din răsputeri, lucrăm în două schimburi. Oamenii sunt bezmetici aici, până la 12 noaptea lucrăm să putem prelucra mașinile. La Gilău capacitatea de procesare e aproape dublă. Aici erau două linii, autoturisme și camioane, în Gilău avem trei”.

Citește un reportaj despre cum arată activitatea RAR Cluj în Florești:

Rușinea de pe obrazul ministrului Ioan Rus. Haosul RAR Cluj

Un comentariu

  1. De 5 ore ne chinuim sa facem o programare la viza pe un certificat de agreere in regim de taxi si nu reusim sa intram in legatura cu cineva la tel 021 9672.Va rugam sa ne comunicati daca nr este corect !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Scrie un comentariu