Închide

Iarăși se schimbă miniștrii. Comisarul Corina Crețu neagă că ar fi comandat schimbarea miniștrilor fondurilor europene și dezvoltării

ActualitatePoliticaSinteză știri naționale by Actual de Cluj - oct. 13, 2017 0 447

Comisarul european Corina Crețu dezminte informatâția vehiculată de un site potrivit căreia ea este cea care ar fi cerut plecarea Rovanei Plumb și a lui Sevil Shhaideh din Guvern, de la Ministerul Fondurilor Europene, rezpectiv de la Dezvoltare.

„Nu am avut niciodată discuții pe tema schimbării vreunui membru al Guvernului cu Primul Ministru al României sau cu un alt membru al Executivului. Sunt șocata de faptul ca numele meu se vehiculează în legătura cu acest subiect”, a scris comisarule european, pe contul ei de Facebook, după ce site-ul stiripesurse.ro a scris ca „surse din conducerea PSD” au declarat că principala „voce a Bruxelles-lui care a cerut mazilirea Rovanei Plumb și a lui Sevil Shhaideh ar fi Corina Crețu”.

Comisarul european a precizat că a „salutat în mod deosebit progresele realizate de Guvernul României în domeniul fondurilor europene, în acest an” și le-a mulțumit celor trei ministri, Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc, „pentru buna colaborare, care a făcut posibilă începerea atragerii fondurilor europene în România pentru exercițiul financiar 2014-2020”.

Mai multe, pe hotnews.ro, AICI.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu